A-Klasse. En ny generasjon. En ny dimensjon.

A-Klasse ønsker å sette en ny standard, hverken mer eller mindre. Målet skal nås med ultramoderne design og teknologi som balanserer helt på grensen til det umulige. Gjør deg klar til et uimotståelig sug av dynamikk og begeistring.

Med sin uttrykksfulle design treffer A-Klasse tidsånden – og midt i hjertet. En glitrende diamantgrill, fakkelformede LED High Performance-lykter og en ny og spenstig hekk. A-Klasse er blitt bredere og mer dynamisk og står stødigere på veien enn noen sinne.

Tilleggsutstyr som komfortbelysning i tolv farger og justering av dybden på seteputen øker komforten i bilen betraktelig. Komforten heves enda noen hakk med DYNAMIC SELECT, som lar deg tilpasse understellet til de aktuelle forholdene. Komfortabel, sportslig eller lavest mulig forbruk? Valget er ditt.

Gjennom ulike typer energieffektiv teknologi, fra økonomiske diesel- og bensinmotorer til den beste luftmotstandskoeffisienten i sin klasse på bare 0,26, er A-Klasse blitt en bil som ser lyst på livet. Med attraktive spesialmodeller som BlueEFFICIENCY Edition og Motorsport Edition er alt på plass.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern