Få mer ut av terrenget

Frihet og naturlig utstråling
Nye GLE er en beretning om kultivert ro og spennende høydepunkter, følelsen av frihet og en overbevisende naturlig utstråling. Designkonseptet gjør denne offroaderen til et enestående dominant kjøretøy.

Eksteriør som har vokst
En bil for det livet du lever: GLE har vokst. Særlig den nydesignede front- og hekkstøtfangeren, de bredere skjermene og et eksosanlegg med synlige enderør har gjort den sportsligere og mer uttrykksfull.

En langtrukken linje og stor akselavstand med korte overheng preger den sportslige silhuetten til denne SUV-en. Markant formede hjulhus understreker hittil ukjente sider av dette bilsegmentet.

Foran dominerer panseret med kraftige powerdomes. Radiatordekselet med den sentralt plasserte Mercedes-stjernen og to plastisk formede lameller understreker SUV-karakteren. LED High Performance-frontlykter er tilleggsutstyr som bidrar til en lyssignatur som er typisk for bilmerket.

Men GLE lyser ikke bare foran. Baklyktene er også utført i LED-teknikk, og gjør varemerket Mercedes gjenkjennelig, særlig i mørket. Sammen med taket, som i bakkant er blitt litt lavere, og en horisontal linjeføring resulterer dette i en uttrykkssterk hekkdesign.


Interiør du ikke vil gi slipp på
Interiøret i GLE er fullt av detaljer du fort vil synes er uunnværlige. Omgitt av høyeste komfortnivå merker du at interiøret og det høykvalitative utstyret bidrar til en følelse av generøs plass.

Utstyrsfarger som ingefærbeige, krystallgrå, espressobrun og sadelbrun frisker opp i kupeen. Også den smale kantdekoren i sølvkrom rundt knappene på multifunksjonsrattet, rundt betjeningselementene for seteinnstilling i dørene og rundt CENTRAL MEDIA DISPLAY er delikate glansnumre.

Det man omgående legger merke til, er den nyutformede overdelen av instrumentpanelet med CENTRAL MEDIA DISPLAY og multifunksjons-sportsratt i 3-eikedesign. Overdelen av instrumentpanelet kan etter ønske trekkes med kunstskinn ARTICO.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern