Få mer ut av terrenget

Følelsen av frihet
Dynamikk, gjennomføringskraft, effektivitet. En som har disse egenskapene, utstråler ro og visshet om hva man har oppnådd. Og mestrer fremtiden suverent. I kjent posisjon, men med overblikk. Opplev en premium-SUV fra Mercedes-Benz - nye GLE.

Frihet og naturlig utstråling
Nye GLE er en beretning om kultivert ro og spennende høydepunkter, følelsen av frihet og en overbevisende naturlig utstråling. Designkonseptet gjør denne offroaderen til et enestående dominant kjøretøy.

Alltid klar til å ta korteste vei
Enten du bruker fritiden til å forsere bratte stigninger for å nyte utsikten fra nærmeste topp, eller du befinner deg på våte og snødekte hverdagsveier: Firehjulsdriften til nye GLE sparer deg for slitsomme omveier og får deg trygt frem både på veien og i terrenget.

Hvorvidt et bestemt utstyr er tilgjengelig, avhenger av motoren og den valgte konfigurasjonen. Disse opplysningene finner du i den aktuelle utstyrsinformasjonen.

Finn ut hva som virkelig teller
Velkommen inn i en kupé hvor du for en gangs skyld kan legge hverdagen bak deg. Konsentrer deg om det som virkelig teller. Nyt at du skjemmes bort. Og ikke nøl med å si hva du vil: I nye GLE får du ønskene dine oppfylt.

Hvorvidt et bestemt utstyr er tilgjengelig, avhenger av motoren og den valgte konfigurasjonen. Disse opplysningene finner du i den aktuelle utstyrsinformasjonen.

Performance. For mange er det bare et ord. For oss er det en visjon som styrer alt vi gjør.
Opplev den ideelle kombinasjonen av sportsbilteknologi og motorsportfascinasjon. Resultatet: autentisk kjøredynamikk og karakteristisk AMG-styling. Nyt AMGs oppskrift på emosjonelle kjøreopplevelser.

For nye GLE kan vi levere modellen GLE 450 AMG 4MATIC.

En Mercedes-Benz er mer enn bare en bil. Den er reiseledsager, arbeidsplass, oppholdsrom og trivselsarena. Originaltilbehøret er perfekt tilpasset bilen.

Du kan gjøre den enda mer komfortabel. Sett ditt preg på utseendet – eller velg praktisk tilbehør som gjør din Mercedes enda mer funksjonell. Alle produkter er perfekt tilpasset kjøretøyet og utmerker seg ved beste kvalitet og størst mulig sikkerhet.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern