Nye Peugeot 108 er smart og elegant, original og særpreget, og er laget spesielt for en urban livsstil. Den er utrolig kompakt og finnes som sedan og cabriolet. Hverdagen din vil aldri bli den samme igjen med denne bilen med sin tydelige stil og elegante linjer, utallige muligheter for personlig tilpasning, høyteknologisk utstyr og tilkoblingsalternativer.

Smart og elegant design
Nye Peugeot 108 er selve bildet på stilig eleganse.
Den tiltrekker seg beundrende blikk overalt, takket være en sofistikert urban design full av dynamiske linjer og nøye gjennomtenkte detaljer.
Den kan tilpasses slik at den blir akkurat slik du vil ha den, med åtte karosserifarger å velge mellom samt sju temaer og tre forskjellige interiørmiljøer.
Nye Peugeot 108 TOP! har også et stort lerretstak som kan trekkes helt tilbake, slik at du får et nytt syn på storbyen.

Personlig tilpasning
Det finnes en Peugeot 108 for alle!
Med åtte karosserifarger, sju temaer og flere ulike interiørmiljøer kan nye Peugeot 108 skreddersys slik at den passer perfekt til din personlighet og din smak.
Hvis du vil skape en Peugeot 108 som gjenspeiler hvem du er, kan du velge fritt blant de tilgjengelige fargene, materialene, stilene og originale detaljene for både innsiden og utsiden. Med nye Peugeot 108 TOP! kan du til og med velge fargen på lerretstaket: sort, grå eller den eksklusive lilla Purple Berry.

Slipp kreativiteten løs i den elegante nye 108 – den beste måten å vekke oppsikt på!

Mirror screen
Med sitt toppmoderne utstyr er nye Peugeot 108 og 108 TOP! din inngangsport til en ny epoke innen tilkoblingsmuligheter.

På den store berøringsskjermen kan du se og styre all den viktigste kjøreinformasjonen, og med den innovative Mirror Screen-funksjonen kan den til og med bli en direkte gjenspeiling av smarttelefonen din

Teknologi
I tillegg til at 108 er så kompakt, bidrar også ryggekameraet  til at det går raskt og enkelt å parkere hvor som helst.

Med det praktiske Keyless Go  kan du låse og låse opp dørene uten å bruke nøkkel, og du kan starte bilen bare ved å trykke på start-/stoppknappen.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern