Den helt nye PEUGEOT 308 GTi by PEUGEOT SPORT er den ultimate sportsmodellen. Stilen, funksjonene og den eksklusive motoren frister til å sette seg inn bak rattet, der en ny og intens kjøreopplevelse venter.

EN BIL SOM BLIR LAGT MERKE TIL
Forelsk deg i de uforglemmelige kurvene til den nye PEUGEOT 308 GTi by PEUGEOT SPORT. En ny og sportslig front kombinert med en skinnende sort vertikal grill, en rød nedre støtfangeri og spesialdesignende luftinntak gjør dette til en bil du kommer til å bli lagt merke til i.

For den som ønsker å fremheve looken ytterligere, kan PEUGEOT 308 GTi PEUGEOT-signatur i rødt og GTi-logoer suppleres med en stilig, tofarget «Coupe Franche»-lakk i Magnetic Blue og Perla Nera Blacki. De sportslige detaljene understreker modellens temperament og gemytt og inspirerer til spennende kjøreopplevelser.

DENNE MÅ BARE PRØVES!
308 GTi by PEUGEOT SPORT er utstyrt med Driver Sport-pakke og et ESP-system som kan slås av og på, som forsterker og forbedrer en allerede dynamiske kjøreopplevelse. Og det er bare noen av de mange funksjonene du kan nyte godt av når du sitter bak rattet i PEUGEOT i-Cockpit®.

INTERIØR MED RENE LINJER
PEUGEOT 308 GTi sportslige karakter skinner elegant gjennom i interiøret, som går i rødt og antrasittsort. Blant detaljene kan vi nevne rattet i fullnarvet skinn med stikninger i GTi sin røde signaturfarge og dørene med PEUGEOT SPORT-detaljer i aluminium.

ALLTID PÅ NETT
Finn enkelt fram til bestemmelsesstedet med 3D-navigasjon i sanntidi på den kapasitive berøringsskjermen og dra nytte av Mirror Screen Triple Playi-funksjonen, som gir tilgang til et hav av nettbasert informasjon.

INTENSE OPPLEVELSER
De imponerende egenskapene til den helt nye PEUGEOT 308 GTi er utviklet i samarbeid med PEUGEOT SPORT (bremsekalipere, 380 mm bremseskiver, sportsoppheng som er 11 mm lavere enn vanlig, og Torsen®-differensialsperre). Kombinert med Driver Sport-pakken, som er standardutstyr, gir dette en frisk og spennende kjøreopplevelse. Du kan selvsagt også glede deg over siste nytt innen teknologi, med blant annet smarte førerassistentsystemer som hjelper deg hver kilometer av veien.

LA KREFTENE VISE VEI
Den flunkende nye PEUGEOT 308 GTi 270 by PEUGEOT SPORT er utstyrt med en eksklusiv 6-trinn manuell THP 270 hk S&Si motor med en kompromissløs ytelse som er en sportsbil verdig.
Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern