Med en mer selvsikker utvendig stil, pluss mer og bedre kjøreteknologi, ligger det an til en helt spesiell kjøreopplevelse.

KARAKTERISTISK DESIGN
Nye Peugeot 508 har stramme, spreke linjer som likevel er flytende og revolusjonerende for store stasjonsvogner.

Den moderne utførelsen har en vertikal grill med Peugeot-løven i midten pluss et mer horisontalt panser. Lyssignaturen er også frisket opp med full LED-teknologi.

INTENST UTTRYKK
Den nydesignede fronten gløder av ekstra personlighet. Den har en lyssignatur med full LED-teknologi, noe som gir bilen et mer uttrykksfullt preg som umiddelbart sier "Peugeot".

SELVSIKKER OG TILTREKKENDE
Peugeot 508s nye stil er særlig tydelig på bakpartiet. Støtfangernes nye design er røff, men elegant og gir profilen en klar struktur samtidig som den grunnleggende beskyttelsesfunksjonen fremheves.

Når baklysene ses enten fra siden eller bakfra, minner de om tre løveklør, noe som understreker bilens katteaktige utseende. De glitrende røde detaljene på hver av de tre klørne er et slående trekk som fremhever 508s tekniske side.

EN HELT SPESIELL KJØREOPPLEVELSE
Rattet i nye 508 vitner elegant om Peugeots ekspertise når det gjelder kjøreytelse. Opphenget kombinert med siste generasjons BlueHDi-, Hybrid4- eller bensinmotorer sikrer en uforglemmelig kjøreopplevelse.

Velger du Peugeot 508 GT, blir opplevelsen noe helt for seg selv takket være de mange funksjonene som leveres som standardutstyr. Utvendig fremhever bilens eleganse den usedvanlige utførelsen, med elegante linjer langs støtfangeren bak med krombelagte doble eksosrør som dekor og spesialfelger. GT har også en forstilling med doble triangelarmer for god stabilitet, mer presis styring og retningstabil akselerasjon.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern