Med sin svært effektive 100 % elektriske motor representer bybilen iON noe helt nytt innen bykjøring. Denne enormt smarte, lille bilen er svært miljøvennlig, med null forurensende utslipp og null CO2-utslipp under kjøring.

Kjøreegenskaper
Den kompakte størrelsen (3,48 m lang og 1,47 m bred), den lille svingradiusen og servostyringen gjør iOn lett å ta seg frem med i bytrafikken. Dens karakter og livlighet gir den tilstedeværelse og sørger for at den møtes med respekt ute i trafikken.

Innebygget komfort
Med høye spesifikasjoner som standard holder iOn hva designen lover, som en moderne og praktisk bybil. En kjørecomputer, fjernstyrt sentrallås, elektriske vinduer foran og bak, kjørelys, to tilbaketrekkbare koppholdere og et 12-volts strømuttak er ting som gjør livet enklere.

Peugeot Connect SOS
Peugeot Connect*-boksen passer på deg dersom det skulle skje en ulykke. Den foretar et automatisk nødanrop dersom kollisjonsputene eller de pyrotekniske sikkerhetsbeltene utløses. Du kan også foreta et nødanrop manuelt ved hjelp av SOS-knappen på dashbordet. Bilen blir da lokalisert, og de riktige redningstjenestene blir sendt umiddelbart.

CO2 Utslipp
Peugeot iOn er unikt miljøvennlig: null forurensning og null CO2-utslipp under kjøring. Den mottok Auto Environment Grand Prix i 2010. Dette er en miljøpris som deles ut av MAAF Assurances, som en anerkjennelse av biler og teknologier som har til formål å ta vare på miljøet.

Lading
Peugeot iOn er utstyrt med et litium-ionbatteri som har en langt høyere energilagringskapasitet enn de gamle NiCd-batteriene som ble brukt på 90-tallet. Dette batteriet har ikke noe minne, noe som innebærer at det kan lades mens det fortsatt har strøm igjen, og ikke behøver å lades helt ut med jevne mellomrom.

iOn trenger mellom 6-11 timer lading avhengig av el-instalasjon/veggkontakt*

Hurtiglading er mulig ved et eget ladepunkt som leverer kontinuerlig høyspent strøm, i 15 minutter for 50 % av batterikapasiteten og 30 minutter for 80 %.            

*Bertel O. Steen AS har inngått en avtale med Salto Ladestasjoner AS og kan tilby en ladepakke (230V 16A 1-fase) til lading hjemme. Ladestasjonen har integrert jodfeilvern og DC beskyttelse. Ladepakken koster per stykk ferdig montert inkludert instalasjon = Kr. 10.710+ mva (pris gjelder per mars 2015 og forutsetter plass i sikringsskap, kun 10m fra sikringsskap til ladestasjon og plass for elektriker å komme til) Send mail til bos@salto.no for mer informasjon og/eller bestilling av ladepakke. 
Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern