Den nye Peugeot Partner Tepee byr på mange nyvinninger både når det gjelder design og teknologi, blant annet nye, avanserte tilkoblingsmuligheter og en rekke motorer med høy ytelse som gir flere muligheter og mer frihet.

STILIG DESIGN
Designen til den nye Partner Tepee fremhever tydeligere enn noensinne at dette er en robust og svært moderne bil.
Fronten har fått en helt ny utforming. Den markante grillen er blitt mer vertikal, og prydes av en kraftig støtfanger og Peugeots løvesymbol.
Partner Tepee uttrykker Peugeots nye stil med overbevisende eleganse.

MED EVENTYRLYST I GENENE
Outdoor-versjonen har en design som tydelig viser at denne bilen er klar for eventyr. Partner Tepee Outdoor har en kraftig, sort støtfanger som gir den et tøft og robust utseende. Den takler alle typer underlag og innbyr til å legge turen litt utenfor allfarvei.

LYSSIGNATUR
Den nye Partner Tepee har en elegant og særpreget design. Hovedlyktene føyer seg harmonisk inn i den nye silhuetten, og LED-kjørelysene er perfekt integrert i karosseriet.

LETT TILGANG
Partner Tepee er lett tilgjengelig fra alle sider med store skyvedører som gjør det enkelt å sette seg inn i bilen, og en stor bakluke med stor åpningsvinkel som gjør det lettere å laste inn og ut av bagasjerommet. Når bilen er parkert på et sted der det er trangt om plassen, kan du åpne bakruten og få tilgang til bagasjerommet uten å åpne bakluken.

TAKRAILS
Takrails på Partner Tepee, som tåler en last på opptil 80 kg gir enda mer lastekapasitet. Takrailsene kan monteres både på tvers og på langs.

FELGER
Nye Managua 16" lettmetallfelger i 8-eikers design fremhever de sportslige egenskapene til den nye Peugeot Partner Tepee.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern