Oppleves som revolusjonerende. Slik ser den ut også.

Detaljer og høydepunkter for din Mercedes-Benz.

designo er et personlig tilbud som gir deg tilgang til et eksklusivt utvalg lakk og interiørutstyr av høyeste kvalitet. Utsøkte materialer og håndverksmessig utførelse perfeksjonerer designen på din Mercedes-Benz og gjør den til en nytelse for sansene. Du får en bil som har en helt spesiell verdi, produsert etter dine ønsker – akkurat slik du vil ha den.

Konnektivitetspakke for smarttelefon

Pakken kobler smarttelefonen din sammen med betjenings- og visningselementene i bilen. På den måten kan du bruke smarttelefonen din på en sikker og komfortabel måte via Apple® CarPlay® eller Android Auto®, også når du kjører. I tillegg har du alltid bilen din i fokus og kan hente bilinformasjon enkelt og greit, hjemmefra eller når du er på farten.
Bestanddeler
  • Integrasjon for smarttelefon (14U)
  • Biloppsett (08U)
  • Bilovervåkning (09U)

Bagasjeromspakke

Nå kan du transportere tingene dine på en enda tryggere og smartere måte. Bagasjeromspakken omfatter ekstra oppbevarings- og tilkoblingsmuligheter, som blant annet 12 volts stikkontakt. Bilen din blir enda mer fleksibel og kan blant annet forsyne for eksempel kjølebagen med strøm når du skal på stranden.

Bestanddeler
  • 12 volts stikkontakt
  • Nett på venstre og høyre side
  • Vendbar matte

ENERGIZING-pakke

ENERGIZING-pakken er en nyskapning – den byr på komfort for alle sanser på høyeste nivå. Premiumutstyr kombinert med innovativ intelligens er oppskriften. Det spennende resultatet: Din Mercedes kan revitalisere målrettet. Det gir større utholdenhet ved rattet og en usedvanlig behagelig tur.
De som føler seg opplagt, kjører mer oppmerksomt – de som kjører avslappet, kommer uthvilt frem. Så enkelt kan det komplekse prinsippet bak ENERGIZING komfortstyring oppsummeres. Den kobler sammen luksuriøst ekstrautstyr for å komponere komfortprogrammer som bidrar til økt utholdenhet og velvære. De positive effektene hjelper deg fysisk og mentalt i monotone eller belastende situasjoner. Du vil bli begeistret over hvor merkbar effekten kan være på konsentrasjonen, og hvor bra du mestrer lange strekninger. Programmer på ti minutter styrer klimatisering, komfortbelysning og musikk. Betjeningen er også komfortabel – du starter enkelt ønsket program via mediedisplayet eller med stemmestyring.
Sin innovative intelligens får ENERGIZING komfortstyring takket være ENERGIZING COACH. Denne programvarebaserte tjenesten kan gi deg individuelle programanbefalinger. I den forbindelse analyseres for det første aktuelle kjøre- og bildata – i evalueringen inngår aspekter som trafikksituasjon, vær eller reisetid. For det andre kan også førerdata bli tatt med i betraktningen – det vil si hvordan du har det for øyeblikket. Dette er mulig takket være nettverkskobling med vanlige smartklokker og aktivitetsmålere fra Garmin®. Basert på vitale data fra disse tas det hensyn til søvnkvalitet og stress. ENERGIZING COACH velger deretter en kondisjons- eller velværeopplevelse som du kan starte med det samme.

Multikontursetepakke

Multikontursetepakken tilpasser setene ved å tilføre mer eller mindre luft i sidevangene. Ved å gjøre seteryggene trange, gir de bedre sidestøtte for sportslige kjøremanøvre. Oppblåsbare kamre gir dessuten en massasjeeffekt i området for korsryggen. Ryggen din får litt velfortjent oppmerksomhet.
Bestanddeler:
  • Multikonturseter med oppblåsbare luftkamre i seteputen og seteryggen
  • Korsryggstøtte med pulserende luftkamre som masserer korsryggen
  • Den elektrisk justerbare korsryggstøtten gir korsryggen ekstra støtte
  • Anbefalt av Aktion Gesunder Rücken (AGR, tysk organisasjon for bedre rygghelse)


Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern