Never stop improving.

Dynamikk er en holdning.

Aldri hvile, men beviser innovasjonskraft igjen og igjen.

Unik kjørekomfort uten tak. 

Sats enda mer på sport, helst under åpen himmel. Nye
C-Klasse Cabriolet gjør hele året til friluftssesong.
Med komfort av beste merke: Kombinasjonen av
automatisk vindskott AIRCAP og AIRSCARF hode- og nakkevarmer gjør deg uavhengig av vind og vær og skaper optimale treningsforhold.

Sportslig design.

Nye C-Klasse Cabriolet hviler ikke på laurbærene: Særlig AMG Line med nytt front- og hekkskjørt utstråler kraft og sportslighet. Innovative MULTIBEAM LED frontlykter og nye lakkfarger, for eksempel den stilige mojave silver metallic, gjør den bare enda mer tiltrekkende.

Slik ser fremtiden ut.

Mange betjeningselementer og instrumenter er helt nye: Det nye rattet med touch control-knapper, og på noen utstyrsvarianter heldigitale instrumenter og større display, med ny infotainment-generasjon, åpner for en helt individuell og moderne betjeningslogikk. Nå kan dessuten alle instrumenter animeres i stilene "Klassisk", "Sportslig" og "Progressiv", alt etter utstyrsvariant.

Hurtig, nøyaktig, på vakt: avanserte Mercedes-Benz Intelligent Drive assistansesystemer gir historisk effektiv avlastning. Stopp-og-kjør i kø, situasjonsbestemt bremseforsterkning ved fare for kollisjon, konstant avstand i inntil 210 km/t på motorvei: Allerede nå kan nye C-Klasse Cabriolet hjelpe deg med dette. En mer pålitelig og årvåken makker på veien skal du lete lenge etter.

64 farger. Enestående atmosfære.

For enhver stemning og tid på døgnet. Annerledes for hver anledning og hver gang: Komfortbelysningen forvandler kupeen i nye C-Klasse Cabriolet til en fascinerende salong. 64 farger kan velges enkeltvis.
Komfortbelysningen fås separat eller som en del av ENERGIZING komfortstyring (tilleggsutstyr). Komfortlys med 64 farger, lydanlegg og duftsystem kobles sammen og kan øke yteevnen og velværet med programmer som "Vitalitet" eller "Friskhet".

Nye C-Klasse Cabriolet fremstår topptrimmet utvendig som innvendig.

Nye C-Klasse Cabriolet kommer rett fra treningsleiren og fremstår topptrimmet utvendig som innvendig.

Prestasjonsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhet.

Enten det gjelder rushtrafikk, langkjøring om natten eller turer på ukjente veier. I stressende situasjoner stiller din nye Mercedes-Benz C-Klasse Cabriolet virkelig opp for deg. Hemmeligheten ligger i et konsept som er innbakt i alle våre biler, og som gjør enhver tur i en Mercedes-Benz trygg og unik, nemlig Mercedes-Benz Intelligent Drive. For den tiden du tilbringer bak rattet, er din tid. Tid for avslapning. Tid til å fylle på med energi. For at du skal nå målet trygt, men også avslappet.

Dynamikk på sportsbilnivå.

Det sørger high-end-teknologier for. Og et knappetrykk.

DYNAMIC BODY CONTROL understell

Ett understell – tre oppsett: Med DYNAMIC BODY CONTROL understell velger du selv om dempningen skal være sprekest mulig eller mer komfortabel. Alt etter veiforhold og personlig kjørestil. Det lave understellsnivået og sportsdirektestyringen byr på de beste forutsetninger for en utpreget dynamisk kjøremåte.

AIR BODY CONTROL 

AIR BODY CONTROL har trinnløs dempningsregulering på hvert hjul som gir ekstra myke rulleegenskaper. Du kjører med overlegen komfort, beskytter ryggen mot unngåelige belastninger og kommer mer avslappet frem. Understellet tilpasser seg også etter forskjellige lastetilstander.

Automatgirkasse 9G-TRONIC 

La bilen ordne med giringen selv: Girskiftene fra automatgirkassen 9G-TRONIC merker du knapt. Ni gir gir mulighet for å kjøre med lave turtall som senker både drivstofforbruk og støynivå.

4MATIC firehjulsdrift

Resolutt handler firehjulsdriften 4MATIC på kommando fra de effektsterke motorene. Systemet er alltid aktivt og forbedrer gripeevne og kjørestabilitet, særlig under vanskelige kjøreforhold. Et stort pluss for sikkerheten på våt vei, snø og is. Og en pålitelig basis for sportslig kjøring.

Slik ser fremtiden ut.

Via berøringer, tilsynelatende svevende informasjon og knivskarpe piksler.

Trådløst ladesystem for mobile enheter

Gjør kjøretid til ladetid – med en håndbevegelse sitter smarttelefonen på sin faste plass i midtkonsollen og lades trådløst. Uavhengig av modell og merke lades alle smarttelefoner med Qi-standard trådløst.

Smarttelefon-integrasjon.

Med smarttelefon-integrasjon smelter mobiltelefon og mediesystem sammen via Apple® CarPlay® og Android Auto. Du har alltid tilgang til de viktigste appene på smarttelefonen. Også apper fra tredjepartstilbydere som Spotify kan du bruke uten problemer.

Nye displayer.

I det heldigitale instrumentdisplayet med stilene "Klassisk", "Progressiv" og "Sportslig" kan du velge hvilke opplysninger som er viktige for deg, og hvordan de skal vises. Det 12,3 tommer store displayet leverer et knivskarpt bilde som er lett å lese under alle lysforhold.
Det høyoppløselige mediedisplayet på 10,25 tommer forsterker inntrykket av kvalitet i kupeen. Den økte oppløsningen på 1920 x 720 piksler gir en suveren bildekvalitet med ultraskarp gjengivelse av alt infotainmentinnhold.

Head-up-display.

Head-up-displayet forvandler frontruten til en digital førerplass. Slik har du alltid viktige opplysninger om trafikksituasjonen i synsfeltet, samtidig som du har full oppmerksomhet på veien foran deg. Kjør sportslig og fokusert.

COMAND Online.

Du kommer raskere og mer avslappet til målet med COMAND Online, premiumnavigasjonssystemet som er perfekt integrert i førerplassen og med er typisk Mercedes både å se og ta på. Takket være Live Traffic-trafikkinformasjon og Car-to-X-kommunikasjon kan du for eksempel enkelt kjøre utenom køer og oppdage mulige farer enda tidligere.

Mercedes-AMG

Omfattende tilpasninger i eksteriør, interiør og under panseret etterlater ingen tvil: Ytelser og dynamikk er skjerpet og gjør Mercedes-AMG C-Klasse Cabriolet enda mer attraktiv.
Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern