CLA tolker fremtidsrettet Mercedes-Benz design på en spesielt uttrykksfull og utfordrende måte. Slik signaliserer 4-dørscoupeen klart en avantgardistisk sportslig trend i mellomklassesegmentet.

Den karismatiske standardgrillen med én lamell og diamantgrillen (tilleggsutstyr) sørger for fascinasjon ved første blikk. Den typiske coupé-taklinjen og de høye sidepanelene danner i kombinasjon med to markante profillinjer en strømlinjeformet silhuett. Dette og andre designtrekk gir CLA enestående luftmotstand og en formfullendt design.

Den sportslige karakteren som preger eksteriøret, overføres til interiøret i form av en tydelig horisontal linjeføring. Karakteristiske designelementer, som den dynamiske sidelinjen i dørkledningen, danner en optisk forbindelse mellom eksteriør og interiør. Eksklusive materialer og utsøkt bearbeiding oppfyller alle krav til en usedvanlig coupé.

Attraktive utstyrsvarianter gjør CLA spesielt eksklusiv både innvendig og utvendig. Tilleggsutstyrsversjonene Urban og AMG Line byr på spennende individualiseringsmuligheter. I tillegg kan du velge mellom de tre designpakkene Nattpakke, Eksklusivpakke og AMG Eksklusivpakke.

Eksteriør
Samtidig som nye CLA tiltrekker seg oppmerksomheten, bryter den med gamle, vante synsinntrykk. Bilens ekspressive design gir nemlig den dynamiske coupe-formen et helt nytt uttrykk:

Sidepartiet er stramt. Hekken lurer lavt over asfalten. Avantgardistiske detaljer er ikke noe for alle – men for liebhaberne. Dette er en Mercedes-Benz som bevisst skiller seg ut og stiller seg til skue. For er det ikke alltid slik at det som avviker fra normen, det uventede og overraskende, er det som fenger oss? Ved første blikk.

Interiør
Det uniforme er ikke noe for CLA. Istedenfor å la seg tvinge inn i et mønster, forfører den med ukonvensjonelle kontraster i interiøret:

De dynamiske luftdysene er formet som jetmotorer. Instrumentpanelet med kombiinstrument i torørs design er holdt i en sportslig teknostil med spesielle detaljer som sølvfargede tallskiver og røde viserinnlegg. Også det store frittstående displayet suger blikket til seg, og multifunksjonsrattet i 3-eikedesign med 12 funksjonsknapper gir løfte om full kontroll allerede mens bilen står stille.

Og når du først har satt deg til rette i de integrerte sportssetene, merker du at dette interiøret simpelt hen provoserer deg - til å starte bilen.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern