Urban forførelse

Den fremste i sin klasse
Du er lys våken, alltid på søken. Etter innovasjon, inspirasjon og perfeksjon. Letingen er nå over: Nye CLA Shooting Brake fra den nye generasjonen kompaktbiler fra Mercedes-Benz holder deg våken. Med et enestående konsept, dynamisk design, generøse plassforhold og imponerende teknikk. Ta plass.

På jakt etter nye opplevelser
Livet i en storby er et eventyr. Hver dag byr på ubegrensede muligheter.
Begi deg ut på leting etter nye opplevelser. Med en bil som takket være sin sportslige og kompakte fremtoning ligger lavt over asfalten. Med et interiør som er som skapt for urbane kjøreopplevelser. Nye CLA Shooting Brake er på hjemmebane.

For å unngå at du mister bakkekontakten
Du kjører alltid fremover, alltid videre. Du har et klart mål når du setter deg inn i bilen. Selv i ulendt terreng sørger vi for at du kommer deg fremover. Takket være den enestående firehjulsdriften.

Hvorvidt et bestemt utstyr er tilgjengelig, avhenger av motoren og den valgte konfigurasjonen. Disse opplysningene finner du i den aktuelle utstyrsinformasjonen.

Nyt enhver kjøretur gjennom byen
Hvor komfortabel turen skal være, er opp til deg. La sansene være mottakelige for nye inntrykk i ditt urbane nærmiljø. Nye CLA Shooting Brake har alt du trenger, og mer til som leveres som tilleggsutstyr. Nyt følelsen av velvære. Mens du cruiser gjennom byen.

Hvorvidt et bestemt utstyr er tilgjengelig, avhenger av motoren og den valgte konfigurasjonen. Disse opplysningene finner du i den aktuelle utstyrsinformasjonen.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern