Robust fremkommelighet på sitt mest intelligente

Spontane avstikkere i terrenget, på skogsveier, snø og sand – nye All-Terrain går gjerne egne veier, med full kontroll. Utseendet vitner om en type som får viljen sin: Designmessige høydepunkter er radiatorkledningen i SUV-stil, robuste påbyggsdeler og store lettmetallfelger. Nye All-Terrain er klar.

All-Terrain har en design med kraftige SUV-kjennetegn som passer til en urban livsstil. Men mange detaljer er mye mer enn bare design: Luftfjæringssystemet AIR BODY CONTROL og større hjul er noe av det som gjør Mercedes-Benz E-Klasse så suveren, også utenfor allfarvei.

Design-høydepunktene i korte trekk:

  • 19 tommers lettmetallfelger i 10-eikedesign, som tilleggsutstyr 19 tommers lettmetallfelger i flereikedesign eller 20 tommers lettmetallfelger i 5-dobbelteikedesign
  • Eksosanlegg med to enderør som er fast integrert i støtfangeren
  • Takreling, lastekantbeskyttelse, dekorlist under vinduene og vindusinnfatning i polert aluminium
  • Takspoiler i bilens farge
  • Radiatorkledning med SUV-inspirert utforming, sentralt plassert Mercedes-stjerne og to lameller i iridiumsølv matt
  • Rammevangekledning i sort med ekstra kromlist
  • Sporviddebredding i sort
  • Spesialutformet støtfanger foran/bak med underkjøringsvern galvanisert i sølvkrom

Også fra et teknologisk synspunkt har nye All-Terrain gjort seg fortjent til navnet sitt. Kombinasjonen av firehjulsdrift 4MATIC, luftfjæringssystemet AIR BODY CONTROL, et eget All-Terrain kjøreprogram og større hjul resulterer i en optimal symbiose av den komforten som er så typisk for E-Klasse, og ekte terrengegenskaper.

I forbindelse med demperregulering sørger luftfjæringssystemet AIR BODY CONTROL for rullekomfort og kjøredynamikk på svært høyt nivå. Dempingen tilpasser seg den aktuelle kjøresituasjonen for hvert hjul og er også utstyrt med en All-Terrain-spesifikk nivåregulering. Avhengig av den aktuelle hastigheten kan understellet heves ytterligere 20 millimeter utover vanlig høyde. Totalt tre nivåer er tilgjengelige, takket være luftfjæringen.

Det All-Terrain-spesifikke kjøreprogrammet tilpasser dessuten reguleringssystemene, som det elektroniske stabilitetsprogrammet ESP® eller antispinnreguleringen (ASR), til kjøring på veier uten fast dekke eller til dårlige kjøreforhold. Særlig i kombinasjon med firehjulsdriften 4MATIC gir dette ekstremt pålitelig traksjon og suveren fremdrift.

 

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern