Stronger than time.

For lenge siden utviklet ingeniører i Graz en ny type DNA.

Dette var DNA-et til en terrengbil som var ikonisk, robust og særdeles hardfør. Ingeniørene konstruerte deler som fortsatt den dag i dag fungerer på akkurat samme måte, komponenter som i løpet av flere generasjoner har skapt sin egen identitet.

Eksteriør – ikonisk design.

For omtrent 40 år siden oppstod G-Klasses DNA. Det innebar ikoniske elementer som fortsatt den dag i dag gir bilen dens unike ytre.
Den funksjonelle og robuste fronten har bevart karakteren sin over flere tiår. Sett fra siden domineres bilen av en klar linjeføring og store, flate flater. Den kjennetegnes videre av de to store vinduene bak og det karakteristiske reservehjulet på bakdøren. Markante hjulbuekledninger og bred sporvidde gjør bilen svært robust og stabil.

Interiør – fremragende plassforhold.

Den helt nye interiørdesignen er flottere enn noen gang. Designspråket og proporsjonene i kupeen har et selvsikkert, kantete og ikonisk preg, med andre ord typisk G-Klasse. Man skulle nesten tro at naturen selv har kommet med innspill til det store og sjenerøse interiøret i G-Klasse. Med det nye plasskonseptet setter G-Klasse standard hva angår plass og komfort for fører og passasjerer.

Tingenes herre

Den som tror at nye G-Klasse kun trives ute i terrenget, tar kraftig feil. Ute på veien skjønner du raskt at offroaderen er kompromissløs også på asfalt. Dynamikk og komfort er hevet til et helt nytt nivå, og kjøregleden er like stor som når du kjører ute i terrenget.
G-Klasse forener motsetninger. Luksus møter på eventyr og kombinerer råskap med beskyttelse. Kupeen består av førsteklasses materialer som skaper en behagelig og trygg atmosfære. Det nye COMAND Online har mange funksjoner som assisterer deg som fører under kjøreturen. Komfortbelysningen lyssetter kupeen i en av de 64 mulige lysstemningene, mens Burmester® surround-soundsystem (tilleggsutstyr) skjemmer bort passasjerene med intensive lytteopplevelser av aller beste kvalitet.
I tillegg har bilen merkbart mer plass for både føreren og passasjerene. Nye seter med setetrekk av eksklusivt nappaskinn skaper en følelse av trygghet, mens massasjefunksjonen (tilleggsfunksjonen) sørger for en avslappende kjøretur, både i storbyen og langt unna sivilisasjonen.

AMG Performance-biler.

Rendyrket fascinasjon.
Driving Performance. Autentisk kjøredynamikk med typisk AMG-DNA. Mercedes-AMG utvikler ikke bare Performance-modeller og sportsbiler. Kjøper du en Mercedes-AMG, gir vi deg i tillegg et løfte om å alltid ligge et skritt foran for å utvikle eksepsjonelle løsninger innenfor teknikkens grenser. Vårt mål er fremdeles å utvikle unike biler for unike mennesker. Velkommen til Mercedes-AMGs verden.

Sjekk ut Edition 1-utgaven av nye Mercedes-AMG G 63.

Overgår forventningene.

Edition 1-utgaven av nye Mercedes-AMG G 63 kommer med komprimerte krefter. De ulike utstyrselementene matcher hverandre og kombinerer på unikt vis de sportslige Mercedes-AMG-detaljene med den typiske eksklusiviteten. Dette passer perfekt til bilens markante og ekspressive stil.

Individuelt eksteriør.

Elementene i AMG Nattpakke legger sammen med lavagrå folie på sideveggen og rød dekorstripe på sidespeilene grunnlaget for et individuelt eksteriør. I forbindelse med seks utvalgte lakkfarger samt 22-tommers smidde AMG-felger i krysseikedesign lakkert i matt sort og med rødt felghorn tiltrekker pakken seg mange blikk.

Sportslige høydepunkter i kupeen.

AMG Performance-setene blir enda mer individuelle med trekk i sort AMG nappaskinn med rødt segmentbånd og røde kontrastsømmer samt forkrommet dekorelement. AMG Performance-ratt med røde kontrastsømmer og AMG dekorelementer i carbon red pepper gir interiøret et ytterligere sportslig løft.

Enkelte ting endrer seg aldri.

For omtrent 40 år siden oppstod G-Klasse sitt DNA. Ikoniske elementer som fortsatt den dag i dag har bestemte funksjoner og samtidig gir G-Klasse det karakteristiske utseendet.

På vei mot autonom og ulykkesfri kjøring.

Opplev Mercedes-Benz Intelligent Drive i G-Klasse.

Teknologier i detalj.

 Prestasjonsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhet.

Aktiv kjørefeltassistent

Systemet kan varsle føreren med vibrasjoner i rattet hvis bilen utilsiktet forlater kjørefeltet. Ved hjelp av ensidige bremseinngrep kan systemet også bidra til at bilen bringes tilbake i kjørefeltet.
Uoppmerksomhet eller tretthet kan føre til at du kommer ut av kjørefeltet uten å merke det. Ved hjelp av et Mono Multi Purpose Camera kan systemet registrere om du utilsiktet krysser heltrukne eller stiplede kjørefeltmarkeringer. Du advares da omgående og følbart ved at rattet begynner å vibrere. Styringen (EPS) genererer vibrasjonene i rattet som kun er merkbare for føreren.
Systemet arbeider i et hastighetsområde mellom 60 og 200 km/t. Det kan slås på og av via assistansemenyen under innstillinger i instrumentdisplayet. Her kan også følsomheten stilles inn (standard/adaptiv). Systemet kan også betjenes via betjeningslinjen for assistansesystemene, forutsatt at bilen leveres med Parkeringspakke (tilleggsutstyr).

ATTENTION ASSIST

Dette systemet kan særlig øke kjøresikkerheten på langturer og ved nattkjøring. Ut fra førerens styreadferd gjenkjenner ATTENTION ASSIST typiske tegn på tretthet og høy grad av uoppmerksomhet, og varsler føreren visuelt og akustisk dersom han eller hun holder på å duppe av.
Systemet analyserer permanent kjøringen og rattbevegelsene. Hvis bestemte mønstre registreres, som ofte forekommer ved økende tretthet, kan dette vises i en egen meny ATTENTION ASSIST i kombiinstrumentets display. En femtrinns søyleindikator viser førerens oppmerksomhetsnivå (Attention Level). Indikatoren viser også hvor lenge det er siden forrige pause og om systemet er inaktivt for eksempel på grunn av at hastighetsgrensen er over- eller underskredet. Når oppmerksomheten begynner å bli lav, vil et symbol anbefale en pause, og det høres et lydsignal.

Kjøreassistentpakke 

Kjøreassistentpakken inkluderer aktiv avstandsassistent DISTRONIC samt blindsoneassistent. Disse assistentene avlaster deg både i byen og på landeveien, og overvåker under kjøring bilens blindsone slik at sikkerheten øker.
Den aktive avstandsassistenten DISTRONIC øker kjørekomforten i tett kø på motorvei og ved rykkvis køkjøring. Systemet er aktivt i hastighet på inntil 200 km/t. Når blindsoneassistenten registrerer biler i bilens blindsone, lyser en gul eller rød trekant i sidespeilet på den aktuelle siden. Det høres også et lydsignal. Systemet fungerer i hastighetsområdet mellom 30 og 250 km/t og aktiveres i kombiinstrumentet.
Blindsoneassistenten overvåker blindsonen ved hjelp av to egne radarsensorer som sitter på sidene på den bakre støtfangeren. Systemet aktiveres med kombiinstrumentet og fungerer i hastighet mellom 30 km/t og topphastigheten. Blindsonen er området bak B-stolpen, og strekker seg omtrent 3,5 meter ut til hver side og 3 meter forbi bilens hekk. Systemet varsler deg ved hjelp av en trekant i sidespeilet som lyser gult eller rødt. I tillegg høres et lydsignal.
Biler som registreres mens de er i ferd med å kjøre forbi, vises straks de kommer inn i systemets overvåkingssone. Biler du selv kjører forbi, vises omtrent 1,5 sekund etter at de er kommet inn i sonen. Du unngår dermed at systemet blinker konstant når du kjører forbi en lang rekke av biler, og lydsignalet uteblir når du svinger tilbake i kjørefeltet med blinklyset slått på.

PRE-SAFE®-system

Systemet kan registrere visse kritiske kjøresituasjoner på forhånd og, hvis det er fare for en ulykke, innlede forebyggende tiltak for å beskytte fører og passasjerer. I tillegg til reversible beltestrammere og andre tiltak, omfatter funksjonene nå også PRE-SAFE® Sound.
Registrerer systemet en kritisk kjøresituasjon, kan PRE-SAFE® igangsette ulike funksjoner på brøkdelen av et sekund. Dette er for eksempel reversibel stramming av sikkerhetsbeltene, automatisk lukking av sidevinduene og PRE-SAFE® Sound, en akustisk forberedelse for passasjerene. Avhengig av bilens utstyr settes passasjersetet foran i en mer kollisjonsgunstig posisjon, sidevangene på multikontursetene fylles med luft for å gi bedre støtte og sidevinduene samt det elektriske soltaket lukkes.

Trafikkskiltassistent

Systemet er i stand til å registrere og formidle fartsgrenser, innkjørings- og forbikjøringsforbud – samt opphevelsen av disse. Hvis systemet registrerer at føreren kjører mot kjøreretningen i en enveiskjørt gate, varsler systemet optisk og akustisk, forutsatt at innkjøringsforbudet er skiltet, og skiltet er registrert av systemet.

Aktiv bremseassistent

Dette systemet kan bidra til å unngå kollisjon med forankjørende biler eller fotgjengere som krysser veien, eventuelt redusere konsekvensene av en ulykke. Systemet omfatter avstands- og kollisjonsvarsling, situasjonsavhengig bremsehjelp og en autonom bremsefunksjon.
Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern