Opplev de facinerende egenskapene

Enestående karakterstyrke
Nye GLC Coupé er en kombinasjon av SUV-ens kraftfulle form og coupeens dynamiske linjer. Resultatet er en bil som er en opplevelse i seg selv. Eksteriøret har progressive linjer som følges av blikket, mens kupeen har en spennende design som er til å ta og føle på.

Nye GLC Coupé har en sportslig silhuett som strutter av smidige krefter og som viser at listen er lagt høyt når det gjelder design. Karosseriets brede skuldre og de horisontalt orienterte baklyktene gir bilen en selvsikker og sterk look.
Diamantgrillen med den midtplasserte stjernen og en lamell understreker bilens sportslige stil. Dette er bare en av mange detaljer som gjør at bilen overbeviser på alle områder, fra taklinjen til den kraftfulle hekken og de 18-tommers lettmetallfelgene (standard).

De ytre egenskapene til nye GLC Coupé gjenspeiles også i dens indre. Her kombineres materialer av høy kvalitet med fascinerende design og eksklusivt utstyr. Kupeen har en atmosfære som i høy grad utstråler både individualitet og eksklusivitet.

Standard ARTICO seter og myke overflater gleder både fører og passasjerer og gir kupeen en spesielt høy verdiutstråling. Midtkonsollen har rene og moderne linjer, mens dekorelementer i sort pianolakkfinish bidrar til det flott preget. Det horisontale dekorelementet i sølvkrom i instrumentpanelet understreker den progressive karakteren til nye GLC Coupé.

Den dynamiske designen har enda mer å by på. Denne bilen har mer oppbevaringsplass og flere fleksible løsninger enn noen annen sportscoupé. Når baksetene er slått ned, rommer bagasjerommet hele 1205 liter.

4MATIC - perfekte kjøreopplevelser
4MATIC intelligent firehjulsdrift gjør kjøringen tryggere og mer dynamisk i alle kjøresituasjoner, enten du kjører på snø eller is, i vind og vær, i krappe svinger eller på lange rette strekninger.

Hvorvidt et bestemt utstyr er tilgjengelig, avhenger av motoren og den valgte konfigurasjonen. Disse opplysningene og øvrige detaljer finner du i bil- og utstyrsprislisten.

Mer plass
Du kan knapt vente med å starte GLC Coupé – likevel tar du deg tid til å glede deg over de gode plassforholdene i kupeen, som ved hjelp av fleksible innovasjoner kan utvides ytterligere. Her finner du plass til det du måtte trenge for å gjøre oppholdet i kupeen perfekt.

Hvorvidt et bestemt utstyr er tilgjengelig, avhenger av motoren og den valgte konfigurasjonen. Disse opplysningene og øvrige detaljer finner du i bil- og utstyrsprislisten.

Driving Performance – autentisk kjøredynamikk med typisk AMG-DNA
Mercedes-AMG utvikler ikke bare Performance-modeller og sportsbiler. Kjøper du en Mercedes-AMG, gir vi deg i tillegg et løfte om å alltid ligge et skritt foran for å utvikle eksepsjonelle løsninger innenfor teknikkens grenser. Vårt mål er fremdeles å utvikle unike biler for unike mennesker. Velkommen til Mercedes-AMGs verden.

For GLC Coupé kan vi nå levere modellen Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern