Få mer ut av terrenget

By, bakker og berg.

GLC med Offroad-teknikkpakke behersker suverent utfordringene utenfor allfarvei. Topp fremkommelighet får du med permanent firehjulsdrift 4MATIC, som gjør høydemeterne til en fornøyelse. Oppdag offroad-talentene til GLC nå.

Kjenner bare én retning i alle situasjoner. Forover.

Ta den veiløse utfordringen: Offroad-teknikkpakke sikrer utmerkede kjøreegenskaper på alt underlag.
Offroad-teknikkpakke løfter GLC opp på høyeste nivå i fleksibilitet, smidighet og dynamikk: Fem offroad kjøreprogrammer gjør bilen enda mer terrenggående med et knappetrykk. Med kjøreprogrammene Offroad, Incline, Slippery, Trailer og Rocking Assist (bare i forbindelse med AIR BODY CONTROL) kommer du helt frem selv om forholdene er krevende.

Kjøreprogrammene sikrer best mulig fremkommelighet, særlig på løst underlag. Med Downhill Speed Regulation mestrer du også bratte nedoverbakker. Med 30 cm vadedybde er GLC også rustet for elvekryssing.

I forbindelse med Offroad-teknikkpakke kan luftunderstellet AIR BODY CONTROL heves med inntil 5 cm. Og om du vil, kjører du som på en sky.

I kombinasjon med Intelligent Light System sørger Offroad-lysfunksjonen dessuten for at strekningen blir enda bredere og sterkere opplyst.

Presterer også utenfor veien.

Firehjulsdrift 4MATIC gjør GLC til den perfekte partner i terrenget.

Rom for egne drømmer.

Interiøret til GLC byr på mye frihet: rause plassforhold foran, mye plass i baksetet, fri utsikt til himmelen – og muligheten til å bryte opp når som helst. Til lange reiser, store eventyr eller små avstikkere innimellom.

Moderne luksus foran. Stor frihet bak.

I den eksklusive og romslige kupeen i GLC starter du hver nye tur på et helt nytt nivå. Det skyldes ikke bare den SUV-typiske høye sittestillingen, men også de gjennomtenkte komfortfunksjonene som gjør at du kjører avslappet i alt terreng. Bagasjerommet i GLC hører til de rommeligste i segmentet, og med fleksibelt nedfellbare bakseterygger rommer det store mengder bagasje og utstyr som tar mye plass.

Prestasjonsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhet.

Enten det gjelder rushtrafikk, langkjøring om natten eller turer på ukjente veier – i stressende situasjoner gjør GLC det merkbart lettere for deg. Hemmeligheten ligger i et konsept som er innbakt i alle våre biler, og som gjør enhver tur i en Mercedes-Benz trygg og unik, nemlig Mercedes-Benz Intelligent Drive. For den tiden du tilbringer bak rattet, er din tid. Tid for avslapning. Tid til å fylle på med energi. For at du skal nå målet på en trygg, men også avslappende måte.

Som å kjøre på skyer.

Nyt hver høydemeter – med den nye AIR BODY CONTROL. Luftfjæring med kontinuerlig demperregulering (tilvalg) skjemmer bort fører og passasjerer etter alle ingeniørkunstens regler.
For å forsterke den dynamiske kjøreopplevelsen blir understyringen merkbart redusert, og ujevnheter i kjørebanen absorberes. En automatisk høyderegulering øker stabiliteten og reduserer forbruket. På steinete veier eller med tung last kan kjøretøyhøyden tilpasses manuelt.

Dynamikk og komfort i skjønn forening.

9G-TRONIC er en milepæl innen girkasseteknologi. Med ni gir forover legger denne automatgirkassen til rette for energieffektivitet, komfort og dynamikk på et helt nytt nivå.
Den begeistrer med enda raskere og mykere girskift. Det øker smidigheten og senker forbruket. Også nedgiring over flere trinn er mulig for å oppnå kjappe mellomspurter. I tillegg glir du usedvanlig stille av gårde.

Emosjoner med et knappetrykk.

Fem komfortable, sportslige og individuelle kjøreprogrammer kan aktiveres med velgeren for DYNAMIC SELECT i midtkonsollen. Slik regulerer du kjøreatferden med fingertuppen.
Avhengig av valgt kjøreprogram tilpasses parametre som motor-, girkasse-, styrings- og understellsoppsett. Standardinnstilling er den balanserte og forbruksoptimerte modusen Comfort. Med innstillingen "ECO" settes alle parametre på lavest mulig drivstofforbruk. Som standard.

Utstråler ren intelligens.

LED Intelligent Light System overbeviser med umiskjennelig design, svært lavt energiforbruk og lang levetid. Men fremfor alt står det for bedre sikt og mer sikkerhet.
Under avkjøring og i kurver tilpasser nærlyset seg automatisk etter lys­ og kjøreforholdene. På landevei blir venstre veikant betydelig bedre opplyst, særlig når også tåkelyset er på. Og på motorvei ser du inntil 60 % lenger.

Se mer av verden.

Parkeringspakke med 360°-kamera gjør det mulig å parkere og manøvrere med realistisk utsyn til alle kanter ved hjelp av fire nettverkskoblede kameraer.
Bilen og området rundt vises i mediedisplayet i fugleperspektiv, og føreren har også oversikt over hindringer under vinduslinjen.

Kjøreassistentpakke

Griper inn når det er nødvendig. Holder tilbake når det er mulig. Med Kjøreassistentpakke er suverenitet innebygd. Systemet kombinerer sikkerhets­ og assistansesystemer
som avlaster føreren, reduserer ulykkesrisikoen og beskytter fører, passasjerer og andre trafikanter bedre. Aktiv avstandsassistent DISTRONIC med aktiv styreassistent gir dessuten høy avlastningskomfort, særlig på lange turer og under køkjøring.

Avstandsassistent DISTRONIC

Det innovative kjøreassistansesystemet hjelper føreren automatisk til å holde trygg avstand til bilen foran og avlaster ham eller henne på lange strekninger og under køkjøring. Systemet varsler visuelt hvis sikkerhetsavstanden blir for kort, og akustisk hvis det er fare for kollisjon.

Aktiv bremseassistent

Systemet gir føreren en visuell advarsel ved for liten avstand til en forankjørende bil. Hvis systemet registrerer at det er fare for kollisjon, varsler det akustisk. Systemet kan støtte opp under førerens bremsing, og hvis føreren ikke bremser, kan det redusere hastigheten på egen hånd.

PRE-SAFE®-system

Systemet kan registrere visse kritiske kjøresituasjoner på forhånd og, hvis det er fare for en ulykke, iverksette forebyggende tiltak for å beskytte fører og passasjerer. Dette kan for eksempel være reversibel stramming av sikkerhetsbeltene eller automatisk lukking av sidevinduene.

Blindsoneassistent

Systemet gjør et av de største faremomentene i veitrafikken synlig. Hvis det oppdages et kjøretøy i blindsonen, lyser en rød trekant i sidespeilet. Skulle føreren overse signalet og aktivere blinklyset, følger dessuten et akustisk varsel.

Head-up-display

Med head-up-displayet kan du ha den viktigste førerinformasjonen for øynene, uten at du må ta blikket fra veien. Displayet projiserer et ca. 21 x 7 cm stort virtuelt bilde opp i førerens synsfelt. Du får følelsen av at bildet svever over panseret omtrent to meter foran deg.

Konnektivitet.

Din tilgang til den digitale verdenen hos Mercedes-Benz.

Den beste forbindelsen til bilen din – Mercedes me connect.

Med Mercedes me connect oppstår en fascinerende forbindelse mellom deg, smarttelefonen din og din Mercedes-Benz. På farten eller hjemmefra – med Mercedes me connect kan du enkelt lese av viktige bildata som kilometerstand, dekktrykk og tanknivå enkelt i Mercedes me Portal eller i Mercedes me App. Telediagnose, ulykkeshjelp, servicestyring og veihjelp samt Mercedes-Benz nødanropssystem gir nettbasert sikkerhet. Reisemålene dine sender du enkelt fra smarttelefonen til din Mercedes-Benz. Med Live Traffic Information får du overblikk over trafikksituasjonen så å si i sanntid. Kjøretidsprognosen varsler deg om kø og foreslår optimal avreisetid.
Logg inn og bruk flere tjenester som beriker og letter hverdagen.

Slik aktiverer du Mercedes me connect-tjenestene.

Ingen trenger å unnvære digital komfort i dag. Heller ikke du. Bare registrer deg i Mercedes me Portal. Når du er innlogget, knytter Mercedes-Benz forhandleren sammen Mercedes me-kontoen din og bilen din. Deretter kan du både aktivere og deaktivere ønskede innstillinger, apper og tjenester. Helt fleksibelt, helt personlig. Alltid og overalt.
Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern