Alt fu drømer om

Opplev de fascinerende egenskapene.

Når ingen ting forstyrrer øyeblikket.

Nyt den vidunderlige stillheten i S-Klasse Cabriolet, takket være akustikktaket, og attpå til maksimal komfort med taket nede, med AIRSCARF varmesystem for hode- og nakkeregionen, og vindskottet AIRCAP.

Storslått stil i ny glans.

La deg rive med av hekken på S-Klasse Cabriolet. Absolutt høydepunkt: De nye baklyktene med innovativ OLED-teknikk. Gir et karakteristisk design både dag og natt.

Automatisering som fascinerer.

Instinktiv forståelse av hva som er riktig. Dette er ikke noe S-Klasse Cabriolet bare gir inntrykk av; førerassistansesystemene analyserer nå enda bedre og trer i aksjon enda raskere.

Din personlige assistent.

Mercedes me connect personlig assistent er et spesielt oppmerksomt høydepunkt. Assistenten støtter deg personlig på telefonen, gir anbefalinger, råd, foretar reservasjoner og mye mer.

La deg fascinere.

Instrumentglasset er av det eksklusive slaget. Komfortbelysningen frister med ti eksklusive fargekonsepter, og touch control-knappene på det nye rattet gir maksimal betjeningskomfort hver gang.

Et flyktig blikk. En forførerisk tanke.

I neste øyeblikk er du solgt. Heldigvis kan du fortsatt oppleve de korte møtene som bare beriker livet. For eksempel med en ny S-Klasse Cabriolet.

Sportslig eleganse, formfullendt.

Nye baklykter i moderne OLED-teknikk har sin helt spesielle utstråling. De eksklusive dobbeltenderørene er belagt med fineste krom, stjernen iscenesettes effektfullt av klare flater. Frontpartiet sender et kraftig signal om dynamikken og elegansen til denne bilen. I midtpunktet står den tredimensjonalt utformede diamantgrillen, flankert av elegant utformede LED High Performance-lykter som fremheves ytterligere av Swarovski-krystaller (tilvalg). Sidedesignet begeistrer med en dynamisk silhuett.

Håndverkskunst, fascinerende digitalt iscenesatt.

Dette kan du tillate deg å være svak for. Glasset over instrumentene og indikatorene er av det eksklusive slaget. Og de nye touch control-knappene byr på høyeste betjeningskomfort ved hver eneste berøring. Etter ønske kan enkelte treelementer være oppvarmet. Futuristiske displayer og utvalgte materialer – dette er et interiør med emosjonell wow-effekt. Hvert blikk og hver berøring forteller om rendyrket lidenskap for bilbygging. Et krystallklart høydepunkt er det store displayet i HD-kvalitet. Nye er også de sportslige 3-eikede rattene, edelt forkrommet og med utsøkt berøringskvalitet. En særegen og eksklusiv S-Klasse-opplevelse.

Prestasjonsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhet.

Mercedes-Benz Intelligent Drive – teknologier i detalj.

Prestasjonsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhet.

Aktiv bremseassistent

Dette systemet kan bidra til å unngå kollisjon med forankjørende biler eller fotgjengere som krysser veien, eventuelt redusere konsekvensene av en ulykke. Systemet omfatter avstands- og kollisjonsvarsling, situasjonsavhengig bremsehjelp og en autonom bremsefunksjon.

Aktiv fartsgrenseassistent

Den aktive fartsgrenseassistenten (Speed Limit Assist) tar i bruk fartsgrenser som blir registrert av kameraet, eller som navigasjonssystemet er kjent med, som ny hastighetsinnstilling i den aktive avstandsassistenten DISTRONIC. Føreren trenger derfor ikke å endre den innstilte hastigheten manuelt for hvert nytt fartsgrenseskilt. Før tettbygd strøk blir kjørehastigheten automatisk satt ned.
 
Leveres kun som del av Kjøreassistentpakke.

Aktiv kjørefeltassistent

Den aktive kjørefeltassistenten trer støttende til når bilen utilsiktet forlater kjørefeltet. Ved bruk av bremsene på den ene siden av bilen kan den bidra til at bilen føres tilbake i riktig fil og til at en ulykke eventuelt avverges.
 
Leveres kun som del av Kjøreassistentpakke.

ATTENTION ASSIST

Dette systemet kan særlig øke kjøresikkerheten på langturer og ved nattkjøring. Ut fra styreatferden gjenkjenner ATTENTION ASSIST typiske tegn på tretthet og sterk uoppmerksomhet, og varsler visuelt og akustisk dersom føreren holder på å duppe av.

Oversikt over ATTENTION ASSIST:
 • Kjøreassistentsystem til vern mot tiltakende tretthet og uoppmerksomhet
 • kan oppdage typiske tegn på tiltakende tretthet og uoppmerksomhet ut fra rattbruk og andre parametere
 • angir i tillegg førerens oppmerksomhetstilstand (attention level) som et femtrinns stolpediagram i en egen meny i cockpitdisplayet
 • tilbyr søk etter rasteplass via COMAND Online
 • signaliserer "Pause!" visuelt og akustisk når den oppdager tretthet
 • arbeider innenfor hastighetsområdet 60 til 200 km/t
 • tilbyr innstilling av ømfintlighet i menyen "Innstillinger" og varsler tidligere i modusen "Ømfintlig" 

Kjøreassistentpakke

Intelligent samspillende sikkerhets- og assistansesystemer kan avlaste føreren så langt systemene tillater, redusere ulykkesrisikoen og beskytte fører, passasjerer og andre trafikanter enda bedre. Assistanse gis blant annet med avstandsregulering og styring.

Innholdet i Kjøreassistentpakke:
 • Aktiv avstandsassistent DISTRONIC
 • Aktiv styreassistent
 • Aktiv fartsgrenseassistent
 • Rutebasert hastighetstilpasning
 •  Aktiv bremseassistent med krysningsfunksjon
 • Aktiv styreassistent
 • Aktiv filskifteassistent
 • Aktiv nødstoppassistent
 • Aktiv blindsoneassistent
 • Aktiv kjørefeltassistent
 • PRE-SAFE® PLUS 

PRE-SAFE®-system

Systemet kan registrere visse kritiske kjøresituasjoner på forhånd og, hvis det er fare for en ulykke, innlede forebyggende tiltak for å beskytte fører og passasjerer. Dette kan for eksempel være reversibel stramming av sikkerhetsbeltene eller automatisk lukking av sidevinduene.
 
PRE-SAFE®-systemet i korte trekk:
 • Forebyggende passasjerbeskyttelsessystem som standardutstyr
 • Benytter seg av sensorene til andre systemer som f.eks. ESP® eller BAS
 • Kan registrere kritiske kjøresituasjoner og iverksette forebyggende tiltak for å beskytte fører og passasjerer
 • Til PRE-SAFE®-funksjonene hører blant annet reversibel beltestramming. I noen utstyrsvarianter kan passasjersetet foran settes i en gunstigere posisjon i tilfelle kollisjon
 • Systemene er fullstendig reversible og kan tilbakestilles til utgangsposisjonen dersom det ikke inntreffer en ulykke 

Kraft til å stanse verden et øyeblikk.

Bli kjent med motor- og understellsteknologiene i S-Klasse Cabriolet.

Understell – mesterverk i ingeniørkunsten.

En S-Klasse Cabriolet fjærer ikke bare – den formelig svever. Med luftfjæring AIRMATIC sitter passasjerene som på en sky. Kjørekomforten er unik. Takket være valgbare kjøreprogrammer kan du imidlertid når som helst bytte til sportsmodus – for å få kjøredynamikk på sportsbilnivå.
Utstyr innenfor understell:
 • AIRMATIC
 • AMG DYNAMIC SELECT
 • DYNAMIC SELECT

Girkasser – omdanner motorkraft til silkemyk kjøring.

Teknologi som du nesten ikke merker. Mercedes-Benz utvikler og produserer sine automatgirkasser i gjennomført egenregi. Det er på ingen måte selvsagt, men nesten like enestående som kjørekomforten. Du merker ikke mye av girskiftene, men desto mer av den motorsportslignende ytelsen til AMG SPEEDSHIFT-variantene.
Utstyr innenfor girkasser:
 • 9G-TRONIC
 • AMG SPEEDSHIFT MCT 9G
 • AMG SPEEDSHIFT TCT 7G

Firehjulsdrift – veigrep som sitter.

For å få AMG-kreftene optimalt ned på veien er Mercedes-AMG S63 4MATIC+ Cabriolet utstyrt med et spesielt oppsett av firehjulsdriften 4MATIC+. Den støtter sportslig kjøring med en ekstremt rask og kjøredynamisk orientert kraftfordeling.

Konnektivitet.

Din tilgang til den digitale verdenen hos Mercedes-Benz.

Den beste forbindelsen til bilen din – Mercedes me connect.

Med Mercedes me connect oppstår en fascinerende forbindelse mellom deg, smarttelefonen din og din Mercedes-Benz. På farten eller hjemmefra – med Mercedes me connect kan du enkelt lese av viktige bildata som kilometerstand, dekktrykk og tanknivå enkelt i Mercedes me Portal eller i Mercedes me App. Telediagnose, ulykkeshjelp, servicestyring og veihjelp samt Mercedes-Benz nødanropssystem gir nettbasert sikkerhet. Reisemålene dine sender du enkelt fra smarttelefonen til din Mercedes-Benz. Med Live Traffic Information får du overblikk over trafikksituasjonen så å si i sanntid. Kjøretidsprognosen varsler deg om kø og foreslår optimal avreisetid.
Logg inn og bruk flere tjenester som beriker og letter hverdagen.

Slik aktiverer du Mercedes me connect-tjenestene.

Ingen trenger å unnvære digital komfort i dag. Heller ikke du. Bare registrer deg i Mercedes me Portal. Når du er innlogget, knytter Mercedes-Benz forhandleren sammen Mercedes me-kontoen din og bilen din. Deretter kan du både aktivere og deaktivere ønskede innstillinger, apper og tjenester. Helt fleksibelt, helt personlig. Alltid og overalt.
Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern