Feel Intelligent Drive.

Opplev de fascinerende egenskapene.

Elegant og suveren.

Det karismatiske eksteriøret utstråler status og prestisje – særlig fronten med de nye MULTIBEAM LED-frontlyktene (tilleggsutstyr) er nå enda mer markant.

Stimulerer sansene.

Med ENERGIZING komfortstyring (tilleggsutstyr) får du en intelligent kombinasjon av dufter, farger, toner og massasjeprogrammer. Små impulser virker vitaliserende eller avspennende, og kan bidra til å øke yteevnen din.

Fremtidsrettede assistenter.

Toppmoderne kjøreassistansesystemer avlaster føreren og forbereder i mange tilfeller bilen på veien videre, takket være intelligente kartdata. Komfortabel som aldri før.

Unik nettverkstilkobling.

Den høyoppløste widescreen-førerplassen og et trådløst ladesystem for smarttelefoner er nyttig for passasjerer som trenger informasjon raskt for å ta viktige beslutninger.

Nyt inntrykkene.

Komfortbelysningen med 64 farger (tilleggsutstyr) passer perfekt til den nye åpenporede tredekoren og iscenesetter kupeen som et kunstverk av en fargekomposisjon.

Prestasjonsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhet.

Enten det gjelder rushtrafikk, langkjøring om natten eller turer på ukjente veier – i stressende situasjoner gjør S-Klasse sedan det merkbart lettere for deg. Hemmeligheten ligger i et konsept som er innbakt i alle våre biler, og som gjør enhver tur i en Mercedes-Benz trygg og unik, nemlig Mercedes-Benz Intelligent Drive. For den tiden du tilbringer bak rattet, er din tid. Tid for avslapning. Tid til å fylle på med energi. For at du skal nå målet på en trygg, men også avslappende måte.

Kjøreassistentpakke

Intelligent samspillende sikkerhets- og assistansesystemer kan avlaste føreren så langt systemene tillater, redusere ulykkesrisikoen og beskytte fører, passasjerer og andre trafikanter enda bedre. Assistanse gis blant annet med avstandsregulering og styring.
Innholdet i Kjøreassistentpakke:
 •  Aktiv avstandsassistent DISTRONIC
 • Aktiv styreassistent
 • Aktiv fartsgrenseassistent
 • Rutebasert hastighetstilpasning
 • Aktiv bremseassistent med krysningsfunksjon
 • Aktiv styreassistent
 • Aktiv filskifteassistent
 • Aktiv nødstoppassistent
 • Aktiv blindsoneassistent
 • Aktiv kjørefeltassistent
 • PRE-SAFE® PLUS

PRE-SAFE® impuls

Sikkerhetsbeltene til personene foran strammes i den tidlige fasen av en frontkollisjon. Når belastningen er på det kraftigste, slakkes beltene igjen på en kontrollert måte. På den måten reduserer PRE-SAFE® Impuls faren for personskader.

Head-up display

Med head-up-displayet kan du ha den viktigste førerinformasjonen for øynene, uten at du må ta blikket fra veien. Displayet projiserer et ca. 21 x 7 cm stort virtuelt bilde opp i førerens synsfelt. Du får følelsen av at bildet svever over panseret omtrent to meter foran deg.

MULTIBEAM LED-frontlykter med ULTRA RANGE-fjernlys

MULTIBEAM LED-frontlyktene har lysdioder som styres separat og reagerer ekstremt raskt på den aktuelle trafikksituasjonen. Med delvis fjernlys unngår du at registrerte medtrafikanter blendes, og på rette strekninger uten trafikk lyser ULTRA RANGE-fjernlysene med maksimal rekkevidde.

Parkeringspakke med fjernstyring

Opplev parkering slik det kommer til å bli: Samspill mellom forskjellige systemer i bilen letter hele prosessen – enten i bil med 360°-kamera og elektrisk servostyring eller fjernstyrt med smarttelefon-app.
Bestanddeler
 •  Parkeringspakke med 360°-kamera (P47)
 • Keyless-GO (889)
 • Klargjøring for fjernstyrt parkeringsassistent (503)

Teknologier i detalj.

Aktiv bremseassistent

Dette systemet kan bidra til å unngå kollisjon med forankjørende biler eller fotgjengere som krysser veien, eventuelt redusere konsekvensene av en ulykke. Systemet omfatter avstands- og kollisjonsvarsling, situasjonsavhengig bremsehjelp og en autonom bremsefunksjon.

Sidevindassistent

Ved sterke vindbyger fra siden kan systemet hjelpe føreren å holde posisjonen i kjørefeltet. Målrettede bremseinngrep gir bilen vesentlig mindre sideveis forskyvning. Dette gir føreren økt sikkerhetsfølelse og bidrar til å unngå uforholdsmessige reaksjoner.

ATTENTION ASSIST

Dette systemet kan særlig øke kjøresikkerheten på langturer og ved nattkjøring. Ut fra styreatferden gjenkjenner ATTENTION ASSIST typiske tegn på tretthet og sterk uoppmerksomhet, og varsler visuelt og akustisk dersom føreren holder på å duppe av.

Trafikkskiltassistent

Systemet er i stand til å registrere og formidle fartsgrenser, innkjørings- og forbikjøringsforbud – samt opphevelsen av disse. Hvis føreren kjører mot kjøreretningen i en enveiskjørt gate, varsler systemet optisk og akustisk, forutsatt at innkjøringsforbudet er skiltet.

PRE-SAFE®-system

Systemet kan registrere visse kritiske kjøresituasjoner på forhånd og, hvis det er fare for en ulykke, innlede forebyggende tiltak for å beskytte fører og passasjerer. Dette kan for eksempel være reversibel stramming av sikkerhetsbeltene eller automatisk lukking av sidevinduene.

S 560 e med EQ Power. Electric Intelligence by Mercedes-Benz.

Elektrisk mobilitet blir ikke mer komfortabelt enn dette. Nyt katapultaktig akselerasjon, nærmest lydløs bevegelse og selvsagt bilkjøring uten lokale utslipp, uten å forsake stor rekkevidde. Nye S 560 e med moderne plug-in hybridteknologi kombinerer fordelene med el-drift og forbrenningsmotor på intelligent vis.

Et høyvoltbatteri gjør det mulig å kjøre bare med elektrisk drift, for eksempel i byen. Høyvoltbatteriet kan lades under kjøring og gjennom energigjenvinning, men også fra alle vanlige stikkontakter.

DYNAMIC SELECT

Med fingertuppene kan du velge komfortabel, sportslig, energieffektiv eller individuell kjøring. Avhengig av valgt kjøreprogram tilpasses parametere som motor-, girkasse-, understells-, styrings- eller ESP®-karakteristikk.

AIRMATIC

I kombinasjon med en trinnløs dempningsregulering sørger luftfjæringssystemet for rullekomfort og kjøredynamikk på svært høyt nivå. På hvert enkelt hjul tilpasser dempingen seg den aktuelle kjøresituasjonen. Etter ønske kan den stilles inn mer komfortabelt eller sportsligere.

MAGIC BODY CONTROL

Det kjøredynamikkorienterte understellet stiller seg inn for å takle ujevnheter i underlaget allerede før man passerer dem. Antikrengefunksjonen sørger for at bilens karosseri heller inntil 2,65° innover i svinger. På den måten reduseres tverrkreftene du kjenner betydelig.

Girkasser – omdanner motorkraft til silkemyk kjøring.

Som eneste premiumprodusent utvikler Mercedes-Benz sine egne girkasser – noe som er fordelaktig for deg på hver eneste kjøretur. Myke girskift, rask reaksjonstid og optimal tilpasning til din individuelle kjørestil bidrar til en suveren kjøreopplevelse. Opplev det selv i nye S-Klasse sedan.

Firehjulsdrift – suveren i alle situasjoner.

Kraft og kontroll.
Den som kjører nye S-Klasse sedan, er vant til å nå sine mål – også under vanskelige forhold. 4MATIC permanent firehjulsdrift med helvariabel kraftfordeling gir fremragende veigrep under alle kjøre- og veiforhold. Du kan stole på at du kommer trygt og komfortabelt frem.
 • 4MATIC firehjulsdrift
 • Antispinnregulering (ASR)
 • Elektronisk stabilitetsprogram ESP®
 • ESP® dynamisk kurveassistent

Konnektivitet.

Din tilgang til den digitale verdenen hos Mercedes-Benz.

Den beste forbindelsen til bilen din – Mercedes me connect.

Med Mercedes me connect oppstår en fascinerende forbindelse mellom deg, smarttelefonen din og din Mercedes-Benz. På farten eller hjemmefra – med Mercedes me connect kan du enkelt lese av viktige bildata som kilometerstand, dekktrykk og tanknivå enkelt i Mercedes me Portal eller i Mercedes me App. Telediagnose, ulykkeshjelp, servicestyring og veihjelp samt Mercedes-Benz nødanropssystem gir nettbasert sikkerhet. Reisemålene dine sender du enkelt fra smarttelefonen til din Mercedes-Benz. Med Live Traffic Information får du overblikk over trafikksituasjonen så å si i sanntid. Kjøretidsprognosen varsler deg om kø og foreslår optimal avreisetid.
Logg inn og bruk flere tjenester som beriker og letter hverdagen.

Slik aktiverer du Mercedes me connect-tjenestene.

Ingen trenger å unnvære digital komfort i dag. Heller ikke du. Bare registrer deg i Mercedes me Portal. Når du er innlogget, knytter Mercedes-Benz forhandleren sammen Mercedes me-kontoen din og bilen din. Deretter kan du både aktivere og deaktivere ønskede innstillinger, apper og tjenester. Helt fleksibelt, helt personlig. Alltid og overalt.
Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern