Det ypperste er tilbake

Åpen bil under åpen himmel.

SLC står for følelser og sportslig kjøreglede under åpen himmel. Se, føl, smak, hør og lukt ren frihet. Les mer om den sportslige roadsteren fra Mercedes-Benz.

Åpen for begeistring.

Rendyrket roadsterfølelse med komfort og praktiske egenskaper som en Mercedes-Benz – det får du bare med SLC i denne klassen.

Blir det solskinn, forsvinner det helelektriske taket med et knappetrykk – på under 20 sekunder. Bagasjeromsskillet kan nå lukke automatisk. Det gir enda mer komfort og cabrionytelse uten pause.

Oppdag innovative roadster-teknologier i SLC.

Dynamisk silhuett.

Silhuetten kjennetegnes av en langt tilbaketrukket passasjeravdeling, typisk for en ekte roadster . Med åpent variotak er den lave A-stolpen og de rammeløse siderutene fremtredende.
Ventilasjonsgitrene på forskjermen har en finne i høyglanskrom som minner om Mercedes-Benz 300 SL.

Muskuløs hekk.

Mer muskuløs enn noen gang: hekken. Enda mer karakteristisk med den sorte diffusoren, flankert av to integrerte, forkrommede enderørsdeksler. Understreket av baklykter i smalere design.
Baklyktene med LED-teknikk er inndelt i enheter som ligger horisontalt over hverandre: øverst bremselys og baklys, i midten bremselys og baklys, nederst blinklys og ryggelys. Alle elementer i baklyktene er plassert under rødt dekkglass.

Markant front.

Med unike detaljer erobrer SLC gatene – og hjertene. Ganske langt foran: den markante fronten med diamantgrill, unik med pins i krom (tilleggsutstyr) og integrert Mercedes-stjerne.

Sportslig interiør.

Det sportslige interiørdesignet forlanger nærmest å kjøre åpent. Da får nemlig sportssetene og sportsrattet med perforert gripeområde enda flere beundrere.
Komfortbelysningen skaper en innbydende atmosfære som hever opplevelsen enda noen hakk.

Prestasjonsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhet.

Enten det gjelder rushtrafikk, langkjøring om natten eller turer på ukjente veier – i stressende situasjoner gjør GLA det merkbart lettere for deg. Hemmeligheten ligger i et konsept som er innbakt i alle våre biler, og som gjør enhver tur i en Mercedes-Benz trygg og unik, nemlig Mercedes-Benz Intelligent Drive. For den tiden du tilbringer bak rattet, er din tid. Tid for avslapning. Tid til å fylle på med energi. For at du skal nå målet trygt, men også avslappet.

Aktiv avstandsassistent DISTRONIC

Det innovative kjøreassistansesystemet hjelper føreren automatisk til å holde trygg avstand til bilen foran og avlaster ham eller henne på lange strekninger og under køkjøring.

Avstandsholderen DISTRONIC i korte trekk:
 • Automatisk avstandsregulering
 • Bruker informasjon fra radarsensorene
 • Funksjonen er aktiv i hastigheter mellom 0 og 200 km/t og kan aktiveres mens bilen står stille
 • Hastighet kan stilles inn fra 30 til 200 km/t
 • Automatisk akselerasjon og bremsing med en retardasjon på inntil 5 m/s2
 • Avlaster føreren og kan redusere faren for kollisjon med forankjørende kjøretøy
 • Sportslig eller komfortabel kjørekarakteristikk avhengig av valgt kjøreprogram

Aktiv bremseassistent

Systemet varsler føreren visuelt ved for liten avstand til en forankjørende bil. Hvis systemet registrerer at det er fare for kollisjon, varsler det akustisk. Systemet kan støtte opp under førerens bremsing, og hvis føreren ikke bremser, kan det redusere hastigheten på egen hånd.
 
Den aktive bremseassistenten i korte trekk:
 • Kjøreassistansesystem som reduserer både faren for kollisjon og konsekvensene dersom en ulykke skulle skje
 • Kombinasjon av radarstøttet avstandsvarsling, situasjonstilpasset bremsekraftforsterkning og autonom bremsing
 • Visuell varsling i form av en varsellampe i kombiinstrumentet ved for kort avstand til forankjørende kjøretøy i hastigheter mellom 30 og 250 km/t
 • Akustisk varsling i tillegg, hvis avstanden fortsatt reduseres raskt:
 • i forhold til kjøretøy i bevegelse i hastighetsområdet fra 7 til 250 km/t
 • i forhold til stillestående kjøretøy i hastighetsområdet fra 7 til ca. 70 km/t
 • ved nødbremsing fra førerens side – hvis det skulle være nødvendig – økning av bremsetrykket gjennom situasjonstilpasset bremsekraftforsterkning for å unngå kollisjon
 • Iverksetting av autonom nedbremsing hvis føreren ikke reagerer:
 • ved kjøretøy i bevegelse i hastighetsområdet fra 7 til 105 km/t
 • ved stillestående hindringer i hastighetsområdet fra 7 til 50 km/t

PRE-SAFE®-system

Systemet kan registrere visse kritiske kjøresituasjoner på forhånd og, hvis det er fare for en ulykke, innlede forebyggende tiltak for å beskytte fører og passasjerer. Dette er for eksempel reversibel stramming av sikkerhetsbeltene eller automatisk lukking av sidevinduene.
 
PRE-SAFE®-systemet i korte trekk:
 • Forebyggende passasjerbeskyttelsessystem
 • Benytter seg av sensorene til andre systemer som f.eks. ESP® eller BAS
 • Kan registrere kritiske kjøresituasjoner og iverksette forebyggende tiltak for å beskytte fører og passasjerer
 • I PRE-SAFE®-funksjonene inngår reversibel stramming av sikkerhetsbeltene og lukkefunksjon for sidevinduene
 • Systemene er fullstendig reversible og kan tilbakestilles til utgangsposisjonen dersom det ikke inntreffer en ulykke

Kjørefeltassistent

Uoppmerksomhet eller tretthet kan føre til at du kommer ut av kjørefeltet uten å merke det. Systemet kan oppdage at du utilsiktet er i ferd med å forlate kjørefeltet, og gi følbar beskjed med pulserende rattvibrasjoner.

Blindsoneassistent

Systemet gjør et av de største faremomentene i veitrafikken synlig. Hvis det oppdages et kjøretøy i blindsonen, lyser en rød trekant i sidespeilet. Skulle føreren overse signalet og aktivere blinklyset, følger dessuten et akustisk varsel.

Konnektivitet.

Din tilgang til den digitale verdenen hos Mercedes-Benz.

Den beste forbindelsen til bilen din – Mercedes me connect.

Med Mercedes me connect oppstår en fascinerende forbindelse mellom deg, smarttelefonen din og din Mercedes-Benz. På farten eller hjemmefra – med Mercedes me connect kan du enkelt lese av viktige bildata som kilometerstand, dekktrykk og tanknivå enkelt i Mercedes me Portal eller i Mercedes me App. Telediagnose, ulykkeshjelp, servicestyring og veihjelp samt Mercedes-Benz nødanropssystem gir nettbasert sikkerhet. Reisemålene dine sender du enkelt fra smarttelefonen til din Mercedes-Benz. Med Live Traffic Information får du overblikk over trafikksituasjonen så å si i sanntid. Kjøretidsprognosen varsler deg om kø og foreslår optimal avreisetid.
Logg inn og bruk flere tjenester som beriker og letter hverdagen.

Slik aktiverer du Mercedes me connect-tjenestene.

Ingen trenger å unnvære digital komfort i dag. Heller ikke du. Bare registrer deg i Mercedes me Portal. Når du er innlogget, knytter Mercedes-Benz forhandleren sammen Mercedes me-kontoen din og bilen din. Deretter kan du både aktivere og deaktivere ønskede innstillinger, apper og tjenester. Helt fleksibelt, helt personlig. Alltid og overalt.
Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern