For den kravstore storfamilien

Uttrykksfull design
Allerede ved første øyekast er det klart: V-Klasse behersker det nye Mercedes-Benz designspråket perfekt. Det er ikke bare det ekspressive uttrykket som gjør den attraktiv. Også interiøret i V-Klasse overbeviser med kvalitetsmaterialer.

Utvendig design – praktisk og allikevel så vakkert
V-Klasse kombinerer funksjonalitet og attraktivitet på en eksemplarisk måte. Dens uttrykksfulle utvendig design oppstår i samspillet mellom markante linjer og store, rolige flater. Dette moderne Mercedes-Benz formspråket gjør V-Klasses suverenitet til en imponerende opplevelse.

Frontgrillen med to lameller og kvalitetsdesignede frontlykter danner den uttrykksfulle fronten.

Innovative LED frontlykter gir V-Klasse et karakteristisk utseende både dag og natt.

Et utvalg av fem standard og syv metallic farger gir deg mulighet til å legge til din personlige touch når det gjelder utvendig farge.

Enten du velger dimensjonen 40,6 cm (16 ) eller 48,3 cm (19), V-Klasse har alltid attraktive hjul. Spesielt de store lettmetallfelgene gir den et unikt utseende og understreker dens sporty karakter.

Attraktive krom dekorelementer gir den et verdig utseende: For eksempel kantpyntelisten i forbindelse med bakruten som kan åpnes separat samt på underkanten av bakruten.
 

Interiørdesign – attraktiv høy kvalitet
Det attraktive eksteriøret inviterer deg til å oppdage det moderne og godt designede interiøret. Høy kvalitet og innovative materialer gjør det til en komfortsone som du kan utstyre med en rekke utstyrsvarianter som passer dine individuelle preferanser.

Multifunksjonsratt i nappaskinn med kromdetaljer og girspak i nappa skinn er visuelt tiltalende og gir et behagelig grep. De er en del av interiørdesignpakken og standardutstyr for V-Klasse AVANTGARDE.

Hvilke av de fire pynteelementene som gjør instrumentpanelet finere er opp til din personlige smak. De virker alle inspirerende med sitt fascinerende utseende. I V-Klasse AVANTGARDE videreføres dekorelementene inn i kupeen.

I AVANTGARDE interiørdesignpakke er også den øvre delen av dashbordet i en skinnimitasjonsutførelse med dekorative sømmer.

Førsteklasses er også polstringene: Et høydepunkt er det smidige nappaskinnet i AVANTGARDE interiørdesignpakken. Men også det attraktive Lugano skinnet som er en del av interiørdesignpakken og det slitesterke Santiago stoffet overbeviser.

Den gode komforten opprettholdes også i mørket, spesielt når det gjelder V-Klasse AVANTGARDE: Den belyste Mercedes-Benz logoen i innstigningsområdene og komfortbelysningen ønsker sjåfør og passasjerer velkommen med et behagelig lys.

Sportselskere vil nok like sportspedalene i børstet rustfritt stål med gummiknotter som leveres med interiørdesignpakken.

Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern