Storbillimousin

Bilkonsept.

Med Mercedes-Benz V-Klasse får familien en behagelig kjøretur, aktive fritidsentusiaster gis enda mer intense fritidsopplevelser og du kan hente og bringe passasjerer mer komfortabelt og stilsikkert enn noensinne.

Høydepunkter.

Opplev variasjonsmulighetene til V-Klasse.
Et allsidig interiørkonsept gjør Mercedes-Benz V-Klasse til en komfortabel storbillimousin med mangfoldige muligheter. Det sjenerøst utformede interiøret er eksemplarisk med hensyn til ergonomi, funksjonalitet og design.

Velværerom.

En opplevelse for alle sanser – visuelt, berøringsmessig og ergonomisk. Eksklusive detaljer som mediedisplayet med en fin glassoverflate underbygger kvalitetsfølelsen.

Romslig førerplass.

Kupeen har en førerplass med gjennomtenkt design og førsteklasses materialer. Panoramasoltaket[1] skjemmer deg bort med enda mer lys og luft.
[1] Panoramasoltaket leveres som tilleggsutstyr. Det er standardutstyr i V-Klasse EXCLUSIVE.

Et plassvidunder.

V-Klasse kan ta med inntil åtte personer og masse bagasje. Som standard er det plassert fire komfortable enkeltseter bak, som lett kan tas ut.

Rom for fleksibilitet.

Praktisk når det er trangt: Skyvedøren på venstre side av bilen [1]gir en ekstra tilkomstmulighet ved inn- og utlasting eller inn- og utstigning.
[1] Skyvedøren på venstre side fås som tilleggsutstyr til V-Klasse og som standardutstyr til V-Klasse AVANTGARDE og V-Klasse EXCLUSIVE.

Imponerende lastekapasitet.

Mercedes-Benz V-Klasse byr på et intelligent interiørkonsept og mange ideer for enkel inn- og utlasting, f.eks. bakruten som kan åpnes separat.[1]
[1] Bakrute som åpnes separat fås som tilleggsutstyr til V-Klasse og som standardutstyr til V-Klasse AVANTGARDE og V-Klasse EXCLUSIVE.

Lær mer om hva vi mener med fleksibelt romkonsept.

V-Klasse er utviklet for livets gleder og utfordringer. Den beviser ekte storhet på innsiden med et fleksibelt romkonsept.

Det intelligente interiørkonseptet.

Aldri har plassutnyttelsen vært så fleksibel som i V-Klasse.

Mercedes-Benz V-Klasse i tre ulike kjøretøylengder.

Skreddersydd for dine behov: V-Klasse i kjøretøylengdene kompakt, lang eller ekstra lang.

Vare-limousinen.

Vare-limousinen V-Klasse.

V-Klasse er også tilgjengelig som varebil. Luksuriøs og praktisk på én gang. Med kraftfull front og unike former. Et fleksibelt interiørkonsept og kjøreopplevelser i særklasse. Takket være intelligente assistanse- og sikkerhetssystemer, et innovativt multimediekonsept og en kraftfull motor under panseret setter V-Klasse nye standarder. Særlig om du velger AMG Line. Noe annet unikt er den overlegne komforten og lydisolasjonen, samt en interiørfinish som er sjelden å finne i yrkeslivet.
V-Klasse varebil. Varebilen for de aller mest kresne.

God underholdning på alle sitteplasser.

Alt ligger til rette for bruk av nettbrett i baksetet.
I klargjøringen for underholdning og komfort inngår et grensesnitt i form av en pluggforbindelse for strømforsyning i førersetet og passasjersetet foran. Sammen med holderen, som fås som tilbehør, kan man for eksempel bruke iPad® også på lengre turer. Holderen festes til hodestøtten. Nettbrettet kan vippes for å få en bedre synsvinkel. Holderen kan dessuten dreies 90°. Alle tilkoblinger i holderen, f.eks. for hodetelefoner eller ladekabel, er fortsatt tilgjengelige.

Underveis med alle sanser.

Perfekt lydopplevelse med Burmester® surround-soundsystem.
Burmester® surround-soundsystem[1] har et perfekt avstemt forsterker- og høyttalersystem som varter opp med fascinerende surround-lyd i bilen. 15 høyttalere (seks mer enn for standardanlegget Audio 20 USB) og én bassboks sørger sammen for en fantastisk lydopplevelse på 640 watt. Multikanal-teknologien for optimal romklang gjør at lyden er like bra uansett hvor i bilen du sitter. Burmester®-logoen viser at bilen er utstyrt med det fremragende Burmester® surround-soundsystemet. For bedre kommunikasjon i bilen overføres det personene[2] foran i bilen sier, med forsterket talegjengivelse til høyttalerne bak via en integrert mikrofon i takbetjeningsenheten.
[1] Standard for V-Klasse EXCLUSIVE, tilleggsutstyr for V-Klasse og V-Klasse AVANTGARDE.
[2] Fås kun i kombinasjon med Burmester® surround-soundsystem og COMAND Online. 

Parker og få bilen parkert.

Parkeringspakke med 360°-kamera – uanstrengt parkering og manøvrering.
Parkeringspakken med 360°-kamera er til stor hjelp for føreren i form av en parkeringsassistent og et 360°-kamera under letingen etter en parkeringsplass, ved kjøring inn i og ut av parkeringsluker samt ved finmanøvrering. Parkeringsassistenten leter etter egnede parkeringsluker og styrer bilen automatisk på plass i luker på langs og tvers av veibanen. 360°-kameraet gjør det nærmeste området rundt bilen synlig – også fra fugleperspektiv og nedenfor vinduslinjen. Det hjelper til med å oppdage hindringer ved parkering og manøvrering.

Du vil egentlig bare bli sittende.

Behagelig seteklima for alle som sitter i V-Klasse.
Sittekomforten er dessuten førsteklasses uansett utetemperatur. Setevarmen (tilleggsutstyr)[1] sørger for behagelig varme seter Også seteklimaanlegget for forsetene[1] eller enkeltsetene bak[1] gir behagelig klima i bilen og økt velvære for fører og passasjerer.
[1] Tilleggsutstyr for V-Klasse og V-Klasse AVANTGARDE, standard for V-Klasse EXCLUSIVE.

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Intelligente systemer for mer sikkerhet, komfort og konnektivitet.
En ledsager du kan stole fullt og helt på. V-Klasse assistanse- og sikkerhetssystemer hjelper deg i mange kjøresituasjoner og er med på å gjøre kjøreturen trygg og avslappende.

Mercedes-Benz Intelligent Drive – teknologier i detalj.

Prestasjonsfremmende komfort og forbilledlig sikkerhet.
Enten det gjelder rushtrafikk, langkjøring om natten eller turer på ukjente veier – i stressende situasjoner gjør V-Klasse det merkbart lettere for deg. Hemmeligheten ligger i et konsept som er innbakt i alle våre biler, og som gjør enhver tur i en Mercedes-Benz trygg og unik, nemlig Mercedes-Benz Intelligent Drive. For den tiden du tilbringer bak rattet, er din tid. Tid for avslapning. Tid til å fylle på med energi. For at du skal nå målet trygt, men også avslappet.

Avstand for økt sikkerhet.

Assistenten holder automatisk den optimale sikkerhetsavstanden.
Den radarbaserte aktive avstandsassistenten DISTRONIC holder automatisk avstanden til forankjørende kjøretøy og hjelper føreren ved for eksempel ved kjøring på motorvei og rykkvis køkjøring. Den aktive avstandsassistenten DISTRONIC akselererer og bremser bilen automatisk med inntil halvparten av full bremseeffekt for å opprettholde sikker avstand til bilen foran. Hvis systemet oppdager at det er behov for kraftigere bremsing, aktiveres et støtvis akustisk varselsignal, og i tillegg tennes et varselsymbol i kombiinstrumentet. Den aktive avstandsassistenten DISTRONIC opererer i et hastighetsområde mellom 0 og 200 km/t.

Forutseende kjøring.

Assistenten kan bidra til å unngå påkjørsler bakfra.

Den adaptive bremseassistenten kan registrere forankjørende kjøretøy fra og med en hastighet på 7 km/t. Systemet hjelper føreren med å holde minsteavstanden til det forankjørende kjøretøyet, og varsler visuelt dersom den underskrides. Ved fare for kollisjon avgis det i tillegg et lydvarsel. Samtidig aktiverer systemet bremseassistenten BAS PRO, som automatisk øker bremsetrykket dersom føreren ikke bremser hardt nok.

Hjelper deg på vei mot målet.

Assistenten kan gi ekstra kjøresikkerhet i vindkast fra side.

Assistenten kan gi ekstra kjøresikkerhet i vindkast fra siden.

Sidevindassistenten er standard og hjelper føreren ved brå og sterke vindkast fra siden. På den måten økes kjøresikkerheten. Spesielt på broer, ved forbikjøring av lastebiler og busser og i kraftig vind trer systemet støttende til slik at bilen holder seg trygt på veien.

Når ESP®-sensorene registrerer vindkast fra siden, bremser systemet de hjulene som vender mot vinden. Dermed reduseres faren for at bilen utilsiktet endrer kurs. En kontrollampe i kombiinstrumentet informerer føreren om at sidevindassistenten er aktiv.

Holder enkelt stø kurs.

Pakken sørger for økt sikkerhet ved å holde bilen innenfor kjørefeltet og ved filskift.

Filholderpakken er en intelligent kombinasjon av kjørefelt- og blindsoneassistent. Kombinasjonen av de to assistansesystemene er et stort pluss med hensyn til kjøresikkerhet og støtte for føreren. Blindsoneassistenten varsler føreren visuelt og akustisk dersom det er kjøretøy i blindsonen. Dersom bilen utilsiktet forlater kjørefeltet, varsler kjørefeltassistenten føreren med vibrasjoner i rattet når bilen krysser kjørefeltmarkeringen.

Lys våken for din sikkerhet.

Assistenten kan varsle føreren ved typiske tegn på tretthet.

Standardutstyret ATTENTION ASSIST kan øke sikkerheten under kjøring – spesielt på lengre kjøreturer og ved mørkekjøring – og kan forhindre at føreren dupper av. Systemet advarer føreren med lys og lyd hvis det oppdager typiske tegn til tretthet eller uoppmerksomhet, og oppfordrer føreren til å ta en pause. Førerens atferd analyseres på bakgrunn av rattbevegelsene, og ut fra dette lager systemet en individuell førerprofil. Et femtrinns søylediagram visualiserer førerens aktuelle oppmerksomhetsnivå og viser det i kombiinstrumentets multifunksjonsdisplay. Hvis ATTENTION ASSIST registrerer et lavt oppmerksomhetnivå, oppfordres føreren til å ta en pause i form av et kaffekoppsymbol og det avgis et lydsignal. Systemet er aktivt i hastigheter mellom 60 og 200 km/t. På kombiinstrumentet kan føreren stille inn systemets følsomhet og slå det av.

Mobil intelligens for økt sikkerhet.

Assistansesystemene til V-Klasse kan bidra til økt sikkerhet. 
Førerassistentpakken er en intelligent kombinasjon av fire effektive assistanse- og sikkerhetssystemer som støtter føreren og kan bidra til økt sikkerhet. De kan blant annet hjelpe føreren med å holde sikker avstand til bilen foran, oppdage kjøretøy i blindsonen og ikke forlate kjørefeltet utilsiktet. I vanskelige situasjoner kan de også forebygge ulykker, og eventuelt redusere skadeomfanget.

Ser det som du ikke ser.

Assistenten kan bidra til å unngå ulykker ved filskift.

Blindsoneassistenten hjelper føreren ved filskift på flerfeltsveier. I tillegg til førerens blikk over skulderen hjelper den med å registrere kjøretøy i blindsonen på et tidlig tidspunkt ved å varsle visuelt og akustisk. Hvis systemet registrerer et kjøretøy i dette området, varsler det med en rød trekant i det aktuelle sidespeilet. Hvis føreren setter på blinklyset på tross av dette visuelle varselet, begynner trekanten å blinke raskt samtidig som det avgis et lydvarsel. Ved hjelp av nærområdesensorer overvåker systemet omgivelsene i en avstand på ca. tre meter langs og bak bilen.

Sikrere er sikrere.

Tidlig beskyttelse av fører og passasjerer ved fare for ulykke.

Det forebyggende passasjerbeskyttelsessystemet PRE-SAFE® kan oppdage kritiske kjøresituasjoner på et tidlig tidspunkt og iverksette tiltak for å beskytte fører og passasjerer. Blant tiltakene er reversibel stramming av sikkerhetsbeltene foran, lukking av åpne vinduer og tak, samt – dersom bilen er utstyrt med elektrisk justerbare seter – justering av høyre forsete til en posisjon som er minst mulig skadelig ved kollisjon. Systemets intelligente tidlige registrering av ulykkesrisiko foregår via eksisterende sensorer, f.eks. til det elektroniske stabilitetsprogrammet ESP® eller bremseassistenten BAS PRO. Beskyttelsesmekanismene til PRE-SAFE® utløses ved panikkbremsing, der føreren ber om en større fartsreduksjon enn hva som er mulig på grunn av veibaneforholdene, samt kritiske rattbevegelser i høy hastighet.

Ser hva som er tillatt.

Assistenten gjenkjenner bl.a. standardiserte fartsgrenser.

Trafikkskiltassistenten støtter føreren ved å informere om registrerte fartsgrenser, innkjørings- og forbikjøringsforbud og opphevingen av disse. Dette er særlig til hjelp på strekninger med stadig skiftende fartsgrenser, for eksempel med mye veiarbeid. Et optisk og akustisk signal varsler hvis systemet for eksempel oppdager at føreren bryter et innkjøring forbudt-skilt. Et kamera på innsiden av frontruten kan gjenkjenne trafikkskilt langs veien, overhengende skilt og skilt i veiarbeidsområder. De trafikkskiltene kameraet har registrert, sammenlignes i løpet av brøkdelen av et sekund med dem som er lagret i systemet. Etter en ekstra sammenligning med informasjon fra navigasjonssystemet vises de trafikkskiltene som gjelder i øyeblikket, i kombiinstrumentets display og i navigasjonsmodus i mediedisplayet.

Konnektivitet.

Din tilgang til den digitale verdenen hos Mercedes-Benz.

Den beste forbindelsen til bilen din – Mercedes me connect.

Med Mercedes me connect oppstår en fascinerende forbindelse mellom deg, smarttelefonen din og din Mercedes-Benz. På farten eller hjemmefra – med Mercedes me connect kan du enkelt lese av viktige bildata som kilometerstand, dekktrykk og tanknivå enkelt i Mercedes me Portal eller i Mercedes me App. Telediagnose, ulykkeshjelp, servicestyring og veihjelp samt Mercedes-Benz nødanropssystem gir nettbasert sikkerhet. Reisemålene dine sender du enkelt fra smarttelefonen til din Mercedes-Benz. Med Live Traffic Information får du overblikk over trafikksituasjonen så å si i sanntid. Kjøretidsprognosen varsler deg om kø og foreslår optimal avreisetid.
Logg inn og bruk flere tjenester som beriker og letter hverdagen.

Slik aktiverer du Mercedes me connect-tjenestene.

Ingen trenger å unnvære digital komfort i dag. Heller ikke du. Bare registrer deg i Mercedes me Portal. Når du er innlogget, knytter Mercedes-Benz forhandleren sammen Mercedes me-kontoen din og bilen din. Deretter kan du både aktivere og deaktivere ønskede innstillinger, apper og tjenester. Helt fleksibelt, helt personlig. Alltid og overalt.
Meld interesse:

Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern